Min kreative vej som
Malerinde, illustrator, ballademager og passioneret underviser

 

Jeg startede som barn med blyanterne og akvarelfarverne og malede vores have og et flot badehåndklæde fra Nice.

Da jeg blev teenager, sad jeg som den yngste på tegnekurser og fandt hurtigt roen ved at observere og tegne. Senere blev jeg skudt i farver, maling, collage-elementer og vilde sprayfarver og stencils - jeg er stadigvæk skudt i den slags. 

Jeg har en sand passion for farver og humor. Jeg er vild med tegneseriefigurer, sjove væsener og forsøger at skabe en fortælling med min kunst.

Jeg har haft værksted i Silkeborg i mange år. Nu er jeg bosat i Nordsjælland og har mit kreative virke herfra mit hjem i Birkerød. I foråret 2020 går vi i gang med at bygge et værksted herhjemme, hvor jeg kan udfolde mig og afholde kurser på sigt, Det bliver så skønt!

 

Min passion for undervisning

 

Jeg elsker at undervise. Give min kreative passion videre og gøre sådan, at personen jeg underviser flytter sig. Kommer ud af sin comfort zone og får et lille men velment kreativt spark. Det er min passion!

Jeg har undervist under AOF Silkeborg i mange år, haft kurser i eget regi og har undervist mange gange i Billedkunstlærernes Forening, som er en forening af billedkunstlærere i Danmark. 

 Som noget helt nyt lancere jeg mit online kursus i lag-på-lag maleri i januar 2020 og har flere andre i støbeskeen. Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev herunder, for at være up-to-date med mine kurser, workshops og andet.

 

 

Ja tak! Skriv mig op til dit nyhedsbrev
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.